Köszöntünk

A Prime Physio-nál

Fizioterápia célzottan, funkcionális vizsgálat után manuális technikákat ötvözzük a gyógytorna gyakorlatokkal, nyújtás- mobilizálás- stabilizálás hármasa adja a mozgásszervi egészséget.

Praxisunk erőteljesebb és célzottabb fizioterápiát képvisel, oki terápiát csinálunk a tüneteken alapuló klasszikus gyógytorna helyett.

Sportolói szemlélet a jellemző, gyors, hatékony technikákkal dolgozunk

Hitvallásunk a Prime minőség azaz a professzionális rehabilitáció, test- lélek- szellem egységében.

1997

Gyógytornászként édesapám, sportorvosi és reumatológiai praxisában kezdtem, majd saját praxist indítottam. Pályám elejétől fogva a hatékony posztgraduális képzéseket kerestem és tanultam. 2003tól Manuálterapeutaként is dolgoztam, majd 2008tól Craniosacralis terápiával sokkal szélesebb spektrumú kezeléseket tudok nyújtani akár fogászati, szemészeti, fül-orr-gégészeti…problémákkal keresnek fel.

Jelen

Prime Physio By Eva brand mögött már egy egész csapat áll, a Centrumban a test-lélek-szellem egysége van szem előtt, gyógytornászok, mentálhigiéniás szakember, erőnléti edző, orvosok segítik a munkánkat. Saját Youtube csatornánkon rendszeresen megjelenő videókkal adunk tanácsokat, mozgásprogramokat, workshopokkal és előadásokkal várjuk az embereket. Facebook és instagram oldalainkon napota új tartalommal jelentkezünk.

Nagy büszekségünk, hogy a Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség hivatásos sportrehab csapata vagyunk immáron 2 éve és elkísérhetjük őket világversenyeikre, hogy a legjobb formájukat nyújtsák.

Prime Physio Akadémia képzéseket,tanfolyamokat, online képzéseket készítünk elő, mint a szakmának ,mint a pácienseknek, egészséges embereknek.

Immáron 4 akkreditált képzésünk van a szakmának: légzésterápia tanfolyam, stretching workshop, instrumentális manuálterápia1-2 képzés, emellett nőknek tartunk Afrodité programot, illetve speciális csomajaink vannak élsportolóknak, hobbi sportolóknak, illetve sportegyesületeknek.

Fizikoterápiás felszerltségünket folyamatosan fejlesztjük, például a tecar gépünkkel.

Jövő

Hamarosan indítjuk webshoppunkat, ahol mind a szakmának, mind a pácienseinknek kínálunk kiváló minőségű terápiás eszközöket, mozgásszervi fejlesztőeszközöket és táplálékkiegészítőket.

Arra törekszünk, hogy a legújabb innovatív terápiákat és eszközöket behozzuk az országba és reméljük, hogy a jövőben sajátmárkás termékeink is lesznek.

Csapatunkat folyamatosan bővítjük, hogy egyre színvonalasabb egészségügyi szolgáltatást  nyújtani.

Nyári egészség táborok szervezését tervezzük.

Hamarosan angol nyelven is elérhető lesz weboldalunk.

Találkozz velünk

Hugyák Éva
Ferenczi Csenge
Bemutatkozás

Ferenczi Csenge vagyok, a Prime Physio Centrum koodinátora, diszpécsere. Telefonon és emailben is egyaránt hozzám tudnak fordulni kérdéseikkel, időpontegyeztetéssel kapcsolatosan, illetve a recepción is én fogadom Önöket. Tanfolyammal, képzésekkel kapcsolatos kérdéseikkel is bizalommal forduljanak hozzám.

Kérj Időpontot

This improvement upon the original usage was introduced by no less a man than Stubb, in order to afford the imperilled harpooneer the strongest.