5 hozzászólás

Élmény volt nálatok lenni!
Szakértelem és csupa szív!
Éva nagyon közvetlen és kedves!
Köszönöm a gyakorlatokat köszönöm a reményt, hogy egyszer fájdalom nélkül ébredhetek!!!🤞
Csinálom a gyakikat!😉

Facebook

2020-04-12

Dupla deréktáji csigolyasérvvel 1 év alatt 3-ból 3 orvos mondta, hogy sosem lesz jobb. 3 gyógytornász nem tudott segíteni, csak maximum szinten tartani. Egy olyan szinten, ahol minden nap komoly fájdalmakkal kellett együtt élni, és annyira beszűkültek mozgástartományok, hogy 30 évesen egy zokni felvétele is kínkeserves volt.
Aztán ajánlották Évát, aki néhány hónap leforgása alatt visszaadta nekem amit elvesztettem. A fájdalommentes mindennapokat, a normális mozgást, a sport lehetőségét és annak a tudatát, hogy igenis ki lehet ebből jönni és nem leszek egy életre roncs! Köszönöm neked! <3
Ajánlom mindenkinek, aki nem akar beletörődni abba, hogy 30 évesen lényegében rokkant legyen pl a versenysport múltnak és ülőmunkának köszönhetően...

Facebook

2018-11-22

Már az első alkalommal csodát tett velem Éva: egy becsípődés miatt bicegve érkeztem hozzá, és normálisan járva távoztam a kezelés után. Azóta rendszeresen járok hozzá, és minden alkalommal azt tapasztalom, hogy óriási energiákkal térek vissza a munkámba! Amatőr sportolóként (terepfutás, túrázás) az apróbb sérüléseimet Éva pikk-pakk meg tudja oldani! És képes volt egy igazi varázslatra is: évek óta küzdöttem azzal, hogy nem éreztem szomjúságot és nagyon alulteljesítettem a vízivásban. Most már érzek szomjúságot, iszom rendesen, és ezt a bőröm és az anyagcserém is meghálálja! Én pedig Évának, és ajánlom őt szeretettel mindenkinek – akár konkrét panasszal fordul hozzá, akár „csak” azzal, hogy jobban szeretné érezni magát a bőrében! Köszönöm!

Facebook

2018-10-25

mir gefähllt alles , was sie, liebe Gymnastik Lerhrerinen für uns alle tuen. Danke für alles.

Facebook

2018-10-24

Éva igazi segítség!

28 éves koromra egy fertőzést követően olyan szinten kirajzolódtak mélyizomzati hiányosságaim, hogy több törzset, lábakat mozgató ízületem (főként medence, térd) került állandó gyulladás alá.
Több, mint 1 évig kínlódtam, jártam már mindenhol, 2 hétig kezeltek reumán, szakorvosokkal, sebészekkel konzultáltam, megettem több, mint 1200 salazopirint, de hiába. Egy ortopéd orvos műttetni akarta a térdem, holott a probléma gyökere a derekamból ered.

Végül egy kollégám hozott össze Évával, aki egyből fogadott, majd a profi szintű 50 perces kezelést követően nekilátott a külön egyénemre szabott speciális tornagyakorlatok összeállításának. Egy hónapja jártam nála először, azóta még kétszer találkoztunk, és olyannyira jól haladunk, hogy mára kb 100-szor jobban vagyok, simán végigdolgozok 12 órás műszakokat, ráadásul felszolgálóként (egy felszolgáló nem ül le).
Természetesen olyan nincs, hogy besétálsz az ajtón és rádsuhintanak egy varázspálcával, mire azonnal rendbejössz, ezért neked is tenned kell, csinálni kell nap mint nap, és az eredmény nem marad el.
Mindenkinek ajánlom, aki nem hajlandó elfogadni az elvakult orvosok „törődj bele és tanulj meg vele együtt élni” gyenge dumáját.
Az utolsó fillérig kifizetődő, köszönöm neked Éva!

Facebook

2017-09-07