Több mint 20 év éve a mozgásszervi betegségek elkötelezett terapeutája, 60.000 páciens, sportsérülések, gerinc, ízületi és lágyrész sérülések, gerincsérv, fejfájás, ADHD, prevenció, sport csapatok sportspecifikus rehabilitációja, a legújabb nemzetközi technikák naprakész használata.

Mozgás és állatok szeretete jellemzi a privát életemet is, lovaglás, vitorlázás, jóga és kutyámmal való túrák.

Pályám elején orvos édesapám praxisában kezdtem, ahol a Siófoki Bányász focicsapatát kezeltem. Innen a sportosabb, erőteljesebb, hatékony technikák és gyógytorna gyakorlatok, amik az erőnléti edzés, a gyógytorna és a jóga ötvözete. Közel 20 éve a saját praxisomat viszem Budán, és egy prime minőségű rehabilitációs csapattal várom prevencióra és gyógyulásra az embereket.

Hitvallásom a manuális technikák és a gyógytorna gyakorlatok együttes használata gyorsabb szöveti és funkcionális javulást eredményeznek. Nincs rutin kezelés, mindig funkcionális vizsgálatok után célirányos, egyedire szabott terápia, amit kapnak az hozzám jövő emberek.

Gyógyítás mellett az oktatás is egy fontos vállalás az életemben, az Instrumentális Manuálterápia, Strechting, Afrodité női program, mozgás youtube videók készítése Veres Márkkal.
Prime Physio By Eva egy olyan Centrum, ahol test-lélek-szellem egysége megvalósuljon.

Fő vonalak profi sport rehab, hobbi sport rehab, Afrodité program, csoportos órák és egyéni kezelések.

Posztgraduális képzések: McKenzie terápia A, B, C, D, E, flossingband, instrumentalis manuálterapia 1,2, Anatomy trains, Kinesiotape, Aquafitness oktató, Barvicsenko féle Manuálterápia, Craniosacralis terápia: CST 1., 2., SER 1., 2., Gyerek 1., Brain speak