Mi az a Craniosacralis terápia?

Cranium, azaz koponya valamint a sacrum, azaz keresztcsont közötti terápia

Agy liquor(agyvíz) keringésen alapszik a terápia,amit egy gyengéd érintéssel, max. 5 gramm erővel tapinthat és kezelhető.

A terápia  általánosan javítja az életminőséget. Beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, javítja a központi idegrendszer működését, az immunrendszert és a stressztűrő képességet, hat a nyirokrendszerre és a hormonális rendszerre egyaránt.

A craniosacralis kezelése során támogatjuk a normál agyi-gerincvelői folyadékkeringést, idegi funkciókat kiegyensúlyozza, és oldja  a test kötőszövetes rendszerének feszültségeit, ízületi és izomrelaxációt hoz létre, agyterületek és koponya blokkok oldására ajánlott.

Kiknek ajánljuk? fejfájás, migrén, álmatlanság, idegfájdalmak, asztma, krónikus hörghurut, arcüreggyulladás, tinnitus, fül-orr-gégészeti betegségek, fogászati és állkapocs-ízületi problémák, fogszabályozás mellékhatásait csökkenti( fejfájás és derék fájdalmak) szemészeti, nőgyógyászati. Menstruációs, terhesség alatti, szülési traumák, meddőség, gyermekkori zavarok, tanulási nehézségek, viselkedésproblémák, autizmus, gerincvelő sérülés, neurológiai kórképek javítására, gerinc betegségek esetén..

SER: szomatoemocionális release , a szövetben tárolt érzelmi blokkok kivezetése megakadályozza a szervi elváltozásokat, megbetegedéseket, fantom fájdalom megszüntetése(műtét utáni  évekig fennálló frontok idején jelentkező ízületi fájdalom szervi ok nélkül)

Kezelések gyerekeknél 0-7 éves korig 25 perc

8 éves kortól és felnőtteknél 50 perc

 

Amennyiben először jársz nálunk vagy bizonytalan vagy melyik terápia a megfelelő számodra kérd tanácsunkat.