Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Online Légzésterápia Tanfolyam

december 7, 2020 - december 18, 2020

Aktualitása lett a Koronavírus miatt a légző szervrendszerünk fontosságának. A légzőizmok edzése és karbantartása ugyanolyan fontos, mint ahogy a bicepszünket vagy a láb- és hasizmainkat edzük.
👉Gyakori jelenség, hogy a nők többsége mellkas légző, a férfiak többsége pedig inkább a hasi légzést használja, pedig az optimális a costodiaphragmalis légzés lenne, azaz, amikor a teljes tüdő kapacításunkat használjuk.
👉Gyógytornász-manuálterapeutaként gyakran azzal szembesülök, hogy a páciensek 30%-a a hasizom gyakorlatokat sem tudja optimálisan elvégezni a rossz légzés technika miatt, nem beszélve a sportolókról és a tinédzser korúakról.
👉A 4 alkalmas légzésterápia tanfolyam alatt tanulunk a légzőizmok anatómiájáról, és a gyakorlatcentrikus órák alatt egyre nehezebb és technikásabb gyakorlatokkal kapcsoljuk be a teljes tüdő felületet.
☝️A negyedik alkalom végére a vitálkapacításunk növekedni fog, felső légutaink kitisztulnak és sportolás közben nő majd a teljesítményünk, mentálisan is kiegyensúlyozottá tesz és a stressztűrő képességünk is javul.
👉Kiknek ajánljuk?
Asthmásoknak, akiknek sűrűn szokott lenni arcüreg, homloküreg, fül gyulladása, sportolóknak vitálkapacítás növelésére, tinédzserek helyes légzéstechnika rögzítése, mozgásszegény életmódot élőknek, ülő munkát végzőknek, dohányzóknak, 65 év felettiek, emésztési problémák esetén.
1-1 alkalom 50 perces. A tanfolyam időpontjai: 2020. december 7., 11., 14., 18., 18:00 óra.
Jelentkezni: Névvel és számlázási címmel az alábbi e-mail címen:
E-mail: info@primeeva.hu
Tel: 70/3670-888
vagy
Azonalli jegyvásárlás az alábbi linken: https://www.eventbrite.com/…/online-legzesterapia…
A 4×50 perc ára összesen: 12.000 Ft.
Az összeget átutalás útján tudják rendezni.
A tanfolyamra jelentkezés feltétele a díj átutalása.
Akiknek a megadott időpontok nem alkalmasak, azok a felvételt megtalálják majd a zárt csoportban és bármikor elsajátíthatják és gyakorlolhatják az adott feladatokat, technikákat.

Részletek

Kezdés:
december 7, 2020
Vége:
december 18, 2020
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.eventbrite.com/e/online-legzesterapia-tanfolyam-tickets-131163847599

Helyszín

Prime Physio By Eva
Vicellér utca 39/a
Budapest, 1113 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36703670888
Honlap:
www.primeeva.hu