Köszöntünk

A Prime Physio-nál

Fizioterápia célzottan, funkcionális vizsgálat után manuális technikákat ötvözzük a gyógytorna gyakorlatokkal, nyújtás- mobilizálás- stabilizálás hármasa adja a mozgásszervi egészséget.

Praxisunk erőteljesebb és célzottabb fizioterápiát képvisel, oki terápiát csinálunk a tüneteken alapuló klasszikus gyógytorna helyett.

Sportolói szemlélet a jellemző, gyors, hatékony technikákkal dolgozunk

Hitvallásunk a Prime minőség azaz a professzionális rehabilitáció, test- lélek- szellem egységében.

1997

Gyógytornászként édesapám, sportorvosi és reumatológiai praxisában kezdtem, majd saját praxist indítottam. Pályám elejétől fogva a hatékony posztgraduális képzéseket kerestem és tanultam. 2003tól Manuálterapeutaként is dolgoztam, majd 2008tól Craniosacralis terápiával sokkal szélesebb spektrumú kezeléseket tudok nyújtani akár fogászati, szemészeti, fül-orr-gégészeti…problémákkal keresnek fel.

Jelen

Prime Physio By Eva brand mögött már egy egész csapat áll, a Centrumban a test-lélek-szellem egysége van szem előtt, gyógytornászok, mentálhigiéniás szakember, erőnléti edző, orvosok segítik a munkánkat. Saját Youtube csatornánkon rendszeresen megjelenő videókkal adunk tanácsokat, mozgásprogramokat, workshopokkal és előadásokkal várjuk az embereket. Facebook és instagram oldalainkon hetente új tartalommal jelentkezünk.

Jövő

Prime Physio Akadémia képzéseket,tanfolyamokat, online képzéseket készítünk elő, mint a szakmának ,mint a pácienseknek, egészséges embereknek.

Nyári egészség táborok szervezését tervezzük.

Találkozz velünk

Hugyák Éva
Benkő Éva
Dávid Adrienn
Szőllősi Márton
Ferenczi Csenge
Rapi Vivien
Bemutatkozás

Ferenczi Csenge vagyok, a Prime Physio Centrum koodinátora, diszpécsere. Telefonon és emailben is egyaránt hozzám tudnak fordulni kérdéseikkel, időpontegyeztetéssel kapcsolatosan, illetve a recepción is én fogadom Önöket. Tanfolyammal, képzésekkel kapcsolatos kérdéseikkel is bizalommal forduljanak hozzám.

"Élmény volt nálatok lenni! Szakértelem és csupa szív! Éva nagyon közvetlen és kedves!"

T. TÜNDE

"Éva igazi segítség! Egy hónapja jártam nála először, azóta még kétszer találkoztunk, és olyannyira jól haladunk, hogy mára kb 100-szor jobban vagyok, simán végigdolgozok 12 órás műszakokat, ráadásul felszolgálóként (egy felszolgáló nem ül le)."

T. GÁBOR

"Ajánlom mindenkinek, aki nem akar beletörődni abba, hogy 30 évesen lényegében rokkant legyen pl a versenysport múltnak és ülőmunkának köszönhetően..."

L. ZSUZSANNA

"Már az első alkalommal csodát tett velem Éva: egy becsípődés miatt bicegve érkeztem hozzá, és normálisan járva távoztam a kezelés után. Azóta rendszeresen járok hozzá, és minden alkalommal azt tapasztalom, hogy óriási energiákkal térek vissza a munkámba!"

H. ÁGNES

PRAXISUNK

Kérj Időpontot

This improvement upon the original usage was introduced by no less a man than Stubb, in order to afford the imperilled harpooneer the strongest.