Benkő Éva-Hanna vagyok, Instrumentális Manuálterapeuta és Gyógytornász.

Sportolói múltam vezetett a gyógytorna útjaira, saját tapasztalatból tudtam már az elején, hogy a célzott mozgás általi erősítés és rehabilitáció a kulcs egy teljes értékű és egészséges élet véghezviteléhez, vagy akár újrakezdéséhez.

Erdélyben, Kolozsváron tanultam ki a szakmát, a folyamatos fejlődés lehetősége pedig sarkallt további tanulmányok végzéséhez. Gyógytornász diplomám mellett, három éves Edzői Képzést végeztem, amely segít azonosulni az aktív sportolók terhelhetőségével, sérülési lehetőségeivel és a megfelelő rehabilitációs igényeikkel. Mivel egy gyógytornásznak minél nagyobb tudása van, annál több módszer van a tarsolyában, ezért specifikus képzésekkel is rendelkezem: Trigger Point Terápia, Flossing Terápia, Sport és Nyirok Tapeing, Medikális Masszázs.

Pályám legelején a legjobb szakember, Hugyák Éva, szárnyai alá vett, aki a gyógytorna fortélyain kívül arra is megtanított, hogy a kitartó munka elszántsággal és tudással párosulva Prime minőségű eredményt hoz. Prime Physio by Eva egy olyan centrum, ahol a test-lélek és szellem egysége valósul meg.