Gyógytornász diplomámat Budapesten a Semmelweis Egyetemen szereztem. A testmozgás és sport szeretete már gyermekkoromban kezdődött, amely nagy szerepet játszott abban, hogy a későbbiekben a gyógytornász pályát válasszam. Hiszem, hogy személyre szabott mozgásprogrammal óriási eredményeket lehet elérni mind a prevenció és rehabilitáció területén. Célom, hogy a hozzám forduló mozgásszervi problémákkal küzdők és testük egészségét megőrizni vágyók számára, minőségi kezelést biztosítsak. Diplomám megszerzése óta folyamatosan képzem magam különböző posztgraduális képzéseken: Mckenzie terápia, Kineziotape, Funkcionális tréning alkalmazása a terápiában és a sportrehabilitációban.

Szakteruletem a reumatologiai, ortopediai es traumatologiai esetek, mutet utani rehabilitacio valamint sportserulesek (terd- es szalagserulesek) prevencioja, mutet utani rehabilitacioja.

Fő területem verseny- és hobbi sportolók sérülés utáni konzervativ vagy mutéti eljarast közvetlen koveto fokozatosan felepitett funkcionalis rehabilitacioja egeszen a verseny- vagy hobbi sportba valo visszateresig.

Várok szeretettel minden gyógyulni, mozogni vágyót!

Árak

Terápiák
Gyógytorna - -
Kineziotape - -
Vakuum terápia - -
Sport rehabilitáció - -
Csoportos térd óra - -